hu 1
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj első kézből újdonságainkról, akcióinkról, képzéseinkről!
Kérjük add meg email címed és fogadd el a hírlevélre vonatkozó irányelveket!
Hoppá, nem sikerült a feliratkozás, próbáld meg később!
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Úgy tűnik, te már feliratkoztál hírlevelünkre, hamarosan küldjük az első infókat!
Lájkolj minket!
Megtalálsz bennünket a facebookon és az instagramon is.
Xtreme Lashes Facebook    Xtreme Lashes Instagram
Xtreme Lashes FAQ

Tippek

Gyakori kérdések a szempilla-hosszabbítással kapcsolatban

„Hogy válhatok Xtreme Lashes Stylistá?”
„Károsítja-e az igazit a műszempilla?”
„Hogyan indítsam be szempilla-szalonomat?”

Itt minden kérdésedre találsz választ.
Ha mégsem, hívj Minket, és segítünk!

Az Xtreme Lashes 3D műszempillák tartós pillák, melyek rendszeres, 2-4 hetenkénti töltéssel hosszú ideig, évekig is viselhetők. A természetes szempillához rögzített hosszabbítás egészen addig kitart, míg saját szempillád befejezi növekedését, és ki nem hullik. Az Xtreme pillák akkor hullanak ki, amikor a természetes pilla kihullik, hisz az Xtreme pilla erre van felragasztva szálanként. Amennyiben az Xtreme Lashes pillákat csak egyszer rakják fel és nem történik utántöltés, a pillasor fokozatosan “visszaáll” az eredeti állapotra.

A töltés szükségességét elsősorban az adott személy hajcserélődési üteme befolyásolja. Ha valakinek gyorsan nő és gyorsan hullik a haja (vagy körme) például, akkor valószínűbb, hogy neki 2-3 hetente kell töltésre mennie.Ha ez a folyamat lassúbb, akkor vélhetően elegendő 4 hetente töltetnie szempilláit. A töltés gyakoriságát persze más tényezők is befolyásolják: az erős napi szempillaspirálozás-lesminkelés nyilván jobban igénybe veszi a műszempillákat is.

NEM. Az Xtreme Lashes 3D műszempillákat egyenként erősítik fel a saját szempillára az Xtreme Lashes különleges applikációs rendszerrel. Ennek egyik kiemelkedő eleme a Flex Fusion ragasztó, mely ténylegesen szálankénti applikációt tesz lehetővé. (A jó minőségű ragasztó nem tapaszt magához jobbról-balról még egy-egy természetes szálat.) A piacon oly gyakori silány ragasztók sajnos más természetes pillát is hozzáragasztanak az adott applikációhoz, ezért az egyik természetes pilla kihúzhatja a mellette lévőt. Az Xtreme Lashes irritációminimalizáló rendszere ráadásul a piac legbiztonságosabb ragasztója, kipárolgása minimális. Az Xtreme Lashes műszempillák a szempillahosszabbítás legvékonyabb 3D szempillái, amelyek – amellett, hogy természetes hatást nyújtanak – a természetes pillákat sem károsítják, hiszen súlyuk észrevehetetlen, flexibilitásuk pedig nagy. A helytelenül felhelyezett 3D szempillák, illetve ha több természetes szempillára helyeznek fel egy-egy csomót, az károsíthatja a saját szempillákat. Ezért fontos, hogy megfelelően képzett szempilla-stylist végezze a felhelyezést. Szakképzés és sok gyakorlás nélkül szinte lehetetlen a megfelelő szempillahosszabbítás.

A különleges felhelyezési mód és az egymást optimálisan kiegészítő termékek, valamint egy rendkívüli ragasztó, a Xtreme Lashes Flex Fusion ragasztó és a speciális applikációs technika révén érhető el, hogy az Xtreme Lashes szempillák a higiénikus felhelyezést követően hosszan tartsanak. Az Xtreme Lashes által speciálisan kifejlesztett ragasztóanyag a természetes szempillához tartósan rögzíti a hosszabbítást, mely egészen addig kitart, míg saját szempillád befejezi növekedését és ki nem hullik.

A vendég alapvetően meghatározhatja, hogy természetesebb hatású pillasort szeretne vagy nyitott színes pillák, Swarovski kristály applikációjára is. Bizonyos mértékig azt is megszabhatja, hogy a lehetőségeken belül inkább hosszabb vagy inkább rövidebb, tömörebb pillákat szeretne.

Saját szemformánk, szemállásunk és persze természetes szempilláink azonban behatárolják, hogy milyen pilla applikálható az adott szemre, illetve, hogy milyen műszempilla áll jól.

A szempillahosszabbításra (és a töltésre is) smink nélkül érkezz.Szempilláidat mosd meg. A felhelyezést megelőző néhány napban ne használj a göndörítéshez szempillafogót. A felhelyezés előtt vedd ki a kontaktlencsédet is.

A felhelyezést követő első 3 órában óvatosan kell bánnod Xtreme Lashes szempilláiddal. Annak érdekében ugyanis, hogy a ragasztó megfelelően megkössön, az első 3 órában nem érheti víz vagy pára a szemedet. Óvatosan tisztítsd meg a szem környékét egy Q-tippel (ilyet majd stylistodtól kapsz az applikációt követően). Ne menj uszodába, szaunába az első 3 órában. 3 óra elteltével a megkötési folyamat véget ér.

A megfelelő tartósság érdekében használd az Xtreme Lashes tisztító és ápoló termékeket. A pillák tisztításakor légy mindig óvatos és kerüld az erős dörzsölést. 


ÁPOLÁSI TANÁCSADÓ

Az XTREME LASHES precíziós applikálási technikája és az egymást optimálisan kiegészítő termékei révén érhető el, hogy a műszempillák - az Egyesült Államokban előírt szigorú tanok szerinti -higiénikus felhelyezést követően hosszan tartanak.

Az XTREME LASHES műszempillák élettartamának növelése érdekében a következőkre kell figyelned:


HASZNÁLATI TANÁCSOK

  • Ne használj olajos sminklemosót vagy micellás vizet, mert az feloldja a ragasztót!
  • A szemet a szemhéj körül csak egy szivacsos applikátorral tisztítsd meg óvatosan.
  • Használd az XTREME LASHES Eye Make Up Remover gyógynövényes szemfesték-lemosót.
  • Pilláid élettartamát növelheted, ha az XTREME LASHES Coating szempillaápolóval bevonod hetente egyszer. Vigyázz, hogy ne kerüljön a szemedbe!
  • Ha XTREME LASHES szempillákat viselsz, akkor nincs szükséged szempillaspirálra.
  • Ha mégis szeretnéd szempilláidat kifesteni, akkor a vitaminos, XTREME LASHES speciális spirált javasoljuk, amelyet kifejezetten a meghosszabbított szempillákra fejlesztettünk ki. (Csak a pillák végét spirálozd.)
  • Ne használj vízálló spirált, mert ennek összetevői tönkre tehetik a természetes szempilla és az XTREME LASHES pillák közötti rögzítőanyagot, így nem lesz tartós.
  • Kontaktlencse behelyezésekor ne a szempilládat húzd meg, hanem a szemhéjadat.

XTREME LASHES Stylistod kiemeli tekinteted szépségét, magabiztos megjelenést biztosít a Számodra – akár smink nélkül is! Ha követed a szakember által elmondott ápolási tanácsokat – a saját „szemszőrzet” növekedésétől és kicserélődésétől függően – sokáig tartanak majd a pilláid. Azt ajánljuk, hogy 2-3 hetente jelentkezz be „feltöltésre”. Ez az időintervallum ugyanis a természetes módon kihullott szempillák pótlását szolgálja.

Nem. Az Xtreme Lashes szempillákat csak megfelelő képzéssel rendelkező szakemberek helyezhetik fel. Ezt a szaktudást speciális Xtreme Lashes-képzés során sajátíthatják el a szakemberek. Csak így garantálható az Xtreme Lashes-t jellemző magas szakmai színvonal. A szépségiparban megjelentek az olcsó, gyenge minőségű termékek, ezért ügyelj arra, hogy magas színvonalú szolgáltatást vegyél igénybe. Ha szempilláidat helytelenül helyezik fel, az természetes szempillái károsodásához vezethet.

Az Xtreme Lashes egy amerikai cég, mely a szempillahosszabbítás területén piacvezető, a fejlődést kizárólag az egészséget és biztonságot szem előtt tartó filozófiája egyedülálló. Az Xtreme Lashes már 2005 óta létezik, mára minden kontinensen képviselteti magát és kutatás-fejlesztése révén az iparág vezető cége. Az Xtreme Lashes kizárólag magas színvonalú termékeket árusít, és nem törekszik a tömeggyártásra: munkamódszerünk és az alapos iskolázás ezt nem is tenné lehetővé.

A vizsgával záruló alapképzés letevésével és a kezdő szett megvásárlásával Xtreme Lashes stylistá válhatsz. A pontos részleteket és az aktuális képzéseinket itt találod!

Szalonod használhatja az Xtreme Lashes grafikai anyagait és kedvezményes áron a nyomtatott anyagokat (poszterek, termékismertetők). Emellett professzionális közösséget, naprakész tudást kaphatsz a szakmai újdonságokról, ha a szimpóziumon, rendezvényeinken, versenyeken aktívan részt veszel.

Xtreme Lashes
Xtreme Lashes Magyarország
info@xtremelashes.hu
+36 70 456 0221
© XTREME LASHES™ - Minden jog fenntartva. A változtatás joga fenntartva. Az Xtreme Lashes™ bejegyzett védjegy