hu 1
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj első kézből újdonságainkról, akcióinkról, képzéseinkről!
Kérjük add meg email címed és fogadd el a hírlevélre vonatkozó irányelveket!
Hoppá, nem sikerült a feliratkozás, próbáld meg később!
Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!
Úgy tűnik, te már feliratkoztál hírlevelünkre, hamarosan küldjük az első infókat!
Lájkolj minket!
Megtalálsz bennünket a facebookon és az instagramon is.
Xtreme Lashes Facebook    Xtreme Lashes Instagram
Xtreme Lashes

Technikák

Videó megtekintése Előtte-Utána
Eredeti Eredeti
Xtreme Lashes Xtreme Lashes
KLASSZIKUS
Az egyszerűség az elegancia alapja. Ezt hűen tükrözi az Xtreme Lashes Klasszik 1D pillasora is. A szálankénti szempilla-hosszabbítás alap technikája egy apró szépség fortély, amely az egyszerűségben rejlő kifinomultságot hivatott kiemelni a legtermészetesebb módon. A klasszikus kivitelezés során egy saját pillára egy professzionális, elasztikus anyagból készült Xtreme pilla kerül. A Klasszik 1D pillasor titka, hogy esztétikusan letisztult, mégis élénk tekintetet varázsol viselőjének.
Duplázott
A derűt sugárzó, elragadóan bűbájos tekintet a női szépség forrása. Az Xtreme Lashes Duplázott technikájával természetes, ízlésesen sűrű pillasor készül, amely kecses megjelenést biztosít viselőjének. A Duplázott applikáció során egy saját pillára kettő professzionális, elasztikus anyagból készült Xtreme pilla kerül. A Szempilla Stylist az Xtreme pillapaletta különböző típusait, íveit, vastagságait valamint hosszúságait kombinálva alkotja a tökéletes, egyedi design-t.
X-Wrap Dupla
Az Xtreme Lashes legújabb fejlesztésű pillája, az X-WRAP Matte forradalmi áttörés a szempilla-hosszabbítás történetében. A high-tech módszerrel kialakított extrakönnyű, flexibilis műpilla duplázott változata az igézően csábító tekintet kulcsa. Amellett, hogy volumenizál, kitölti a ritkás szempilla hézagait. Speciális formájának köszönhetően ellenállóbb és tartósabb, mint a többi normál műszempilla. A Duplázott applikáció során egy saját pillára kettő professzionális, elasztikus anyagból készült Xtreme pilla kerül. A Szempilla Stylist az Xtreme pillapaletta különböző típusait, íveit, vastagságait valamint hosszúságait kombinálva alkotja a tökéletes, egyedi design-t.
Soft Volume
Az elegancia mindig suttog, sosem kiabál – ez jellemzi az Xtreme Lashes Soft Volume technikával készült, stílusos pillasorokat. Egyszeriben lágy és kifinomult, mégis látványosan vonzó. A volume szisztéma a szálankénti szempilla-hosszabbítás tudományának legösszetettebb applikációs módszere. A volume technikára specializálódott Stylistok egy saját pillára 3-4 elasztikus, specifikusan könnyített Xtreme pillát applikálnak rugalmas, dús hatást eredményezve. Az Xtreme Lashes szakemberei a Styling megalkotásához különböző típusokat, íveket, vastagságokat valamint hosszúságokat kombinálva alkotják meg a tökéletes, egyedi design-t.
Bold Volume
Vadítóan csábos, igéző szem, ámulatba ejtő ragyogás – ez az Xtreme Lashes Bold Volume, ami a leglátványosabb pillatechnika. A volume szisztéma a szálankénti szempilla-hosszabbítás tudományának legösszetettebb applikációs módszere. A volume technikára specializálódott Stylistok egy saját pillára 5-6 elasztikus, specifikusan könnyített Xtreme pillát applikálnak rugalmas, dús hatást eredményezve. Az Xtreme Lashes szakemberei a Styling megalkotásához különböző típusokat, íveket, vastagságokat valamint hosszúságokat kombinálva alkotják meg a tökéletes, egyedi design-t.
Xtreme Lashes
Xtreme Lashes Magyarország
info@xtremelashes.hu
+36 70 456 0221
© XTREME LASHES™ - Minden jog fenntartva. A változtatás joga fenntartva. Az Xtreme Lashes™ bejegyzett védjegy